• uk
  • fi
  • fr
  • de
  • it
  • es
  • se
  • pt
  • at
  • sw
  • sa
Club zed

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Zed Oy
Tammasaarenlaituri 3, 00180 Helsinki
Y-tunnus 1571422-5
Asiakaspalvelu: zed.care.fi@zed.com, 0203 16400 (0,08e/puh+0,15e/min)
Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 09 ? 15

2. Rekisterin nimi

Zed Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisterin pitämisen peruste

Asiakas- ja/tai jäsenyyssuhde sekä niihin verrattavan suhde, suoramarkkinointi tai rekisteröidyn suostumus.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään asiakas- ja/tai jäsenyyssuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen, kehittämiseen sekä analysointiin; laskutukseen ja maksujen perintään; palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen, tarjoamiseen, suunnitteluun, analysointiin, tilastointiin, kehittämiseen, seurantaan ja väärinkäytösten valvontaan; suoramainontaan ja -markkinointiin; markkinatutkimuksiin ja markkinointikilpailujen järjestämiseen. Laskutusta varten tallennettavia teletoiminnan tunnistamistietoja käsitellään ainoastaan sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) määräämällä tavalla. Muita kuin teletoiminnan tunnistamistietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää rekisteröidystä henkilöstä yksilöintitiedot sekä muut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot, kuten esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • rekisteröidyn nimi, osoite, muut yksilöintitiedot sekä ikä
  • matkapuhelinliittymän numero ja liittymän omistajan matkapuhelinnumero
  • matkapuhelimen laite- ja operaattoritiedot
  • asiakkuuteen/ jäsenyyteen liittyvät tiedot
  • laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • tapahtuma- ja analyysitiedot
  • mahdolliset lupatiedot ja kiellot
  • rekisteröidyn ilmoittamat tiedot
  • muut käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot

6. Rekisterin tietolähteet

Rekisteröidyn itsensä antamat tiedot ja palvelun käytön yhteydessä automaattisesti muodostuvat tiedot. Palvelun tarjoamisen ja ylläpidon yhteydessä rekisterinpitäjälle muodostuvat tiedot sekä mahdollisilta ulkopuolisilta palveluntarjoajilta saadut tiedot

7. Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön asettamissa rajoissa. Rekisterinpitäjä voi myös käsitellä ja luovuttaa henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole sitä kieltänyt.

Rekisterinpitäjä luovuttaa tietoja sen kanssa samaan taloudelliseen yhteenliittymään kuluvalle yhtiölle, jotka saattavat sijaita Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta, osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita Rekisterinpitäjien ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla, jotka saattavat sijaita Euroopan unionissa tai Euroopan talousalueella tai näiden ulkopuolella ja joista henkilötietoja käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Zedin asiakaspalveluun.

8. Rekisterin suojaus

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää asiakastietokannan pääkäyttäjän myöntämää käyttäjätunnusta. Pääkäyttäjä määrittää myös käyttäjille myönnettävän käyttöoikeustason. Sovelluksen käynnistäminen edellyttää henkilökohtaista salasanaa. Tietokannan käytöstä tulostetaan käyttöraportti, josta on todennettavissa järjestelmään sisäänkirjautumiset.


<< Takaisin
© 2008 Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietoa meistä | Jos sinulla on kysyttävää, klikkaa tästä | yhteensopiva puhelinmalli